search

KANAPKA: z pastą jajeczną i boczkiem

9,00 zł
Brutto

Kanapka z pastą jajeczną i szczypiorkiem

Ilość
Obecnie brak na stanie

Składniki: bułka cięta (MĄKA PSZENNA, drożdże, woda, cukier, olej, sól, tłuszcz roślinny, emulgatory, kwas askorbinowy, enzymy) 53,1%, pasta jajeczna (JAJA KURZE gotowane i obrane, woda, sól kuchenna, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu, majonez domowy (olej rzepakowy, pasteryzowane żółtka JAJ, musztarda), szczypiorek, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), czosnek, pieprz czarny, sól) 30,5%, mix sałat (endywia escarola, endywia frisee, cykoria radicchio, rukola) 7,6%, majonez domowy (olej rzepakowy, pasteryzowane żółtka JAJ, musztarda) 6,1%, boczek wieprzowy 2,7%

Informacje dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.

Opis

Przechowywać w temperaturze:
Od +2 do +6 stopni Celcjusza
Termin przydatności do spożycia:
Dzień zakupu + 1 dzień
Porcja netto/wartość energetyczna:
132 gramów / 367 kCal
Porcja 100 gramów zawiera:
279 kCal
Tłuszcze:
13,4 g
- w tym nasycone:
2,4 g
Węglowodany:
30,4 g
- w tym cukry:
0,8 g
Białko:
8,8 g
Sól:
1,2 g